Zgjedhjet lajme

"Asgjë nuk do të jetë njësoj për serbët e Kosovës pas zgjedhjeve të 11 qershorit"

 

Pas zgjedhjeve të 11 qershorit për serbët e Kosovës asgjë nuk do të jetë e njëjtë.

Kjo ngase fushata e tyre më shumë është fokusuar te tensionimi i situatës dhe parandalimi i ndonjë konflikti sesa prezantimi i programit të tyre.