Zgjedhjet 2019

KQZ-ja nis rinumërimin e tërësishëm në 314 vendvotime

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Fletëvotimet e 314 vendvotimeve kanë nisur të rinumërohen në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve.

Kjo pasi ka pasur mospërputhje të të dhënave në mes të numrit të partive dhe kolonave në të cilat janë bartur votat pas numërimit.