Zgjedhjet 2019

Kosnett: Më 6 tetor dilni dhe votoni për të ardhmen tuaj

Foto: Alban Bujari / Koha
 

Ambasadori amerikan në Kosovë, Philip Kosnett u ka bërë thirrje qytetarëve të Kosovës që të dielën të dalin dhe të votojnë.

Në profilin e tij në Twitter, ai u ka bërë thirrje qytetarëve të Kosovës që ta shfrytëzojnë të drejtën e tyre demokratike.