Zgjedhjet 2019

Sot është dita e fundit e fushatës, nesër heshtje

Sot është dita e fundit e fushatës, nesër heshtje
 

Sot është dita e dhjetë dhe e fundit e fushatës elektorale për zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Kosovës.

Pesë kandidatë për kryeministër dhe mbi 1000 kandidatë për deputetë nga 25 subjekte politike kanë udhëtuar në çdo cep të vendit duke shpalosur programin e tyre dhe duke kërkuar që t’u jepet besimi për të udhëhequr vendin.