Zgjedhjet 2019

Osmani: Do e dërgojmë PDK-në në opozitë të gjatë

Osmani: Do e dërgojmë PDK-në në opozitë të gjatë

Kandidatja e LDK-së, për kryeministre, Vjosa Osman tha të dielën gjatë tubimit elektoral në Vushtrri se kolonel Ahmet Krasniqi ka qenë komandant i Forcave të Armatosura të Republikës së Kosovës (FARK) dhe ushtar i Ibrahim Rugovës, të cilin kundërshtarët e sotëm politikë e kanë refuzuar në mënyrë të vazhdueshme.

“Ahmet Krasniqi ka qenë komandant i FARK-ut, të cilin kundërshtarët e mi politikë e kanë kundërshtuar dhe nuk e kanë votuar asnjëherë në Parlament. Ahmet Krasniqi ka qenë ushtar i Ibrahim Rugovës. Ai ishte i tërë popullit dhe ne jemi të vetmit që e vazhdojmë rrugën e tij”, tha Osmani.