Zgjedhjet 2019

I dënuari për korrupsion, kandidat i LDK-së për deputet

I dënuari për korrupsion, kandidat i LDK-së për deputet
 

Haki Raqi është njëri nga kandidatët e LDK-së për deputet në Kuvendin e Kosovës.

Raqi vite më parë e ka pranuar që ka kryer korrupsion. Kjo pasi që rreth katër vjet me parë Prokuroria Themelore në Prishtinë e akuzonte Raqin dhe tre zyrtarë të tjerë të Komunës se Obiliqit për keqpërdorim të detyrës zyrtare, raporton Koha Ditore.