Vështrime

“City of God”, 20 vjet më vonë

“City of God”, 20 vjet më vonë

Epika braziliane e krimit është më e rëndësishme sot se kurrë më parë.

Kanë kaluar 20 vjet që kur epika braziliane e krimit, “City of God”, doli në kinema për herë të parë dhe i vuri në qendër të vëmendjes globale favelat braziliane dhe strukturat e tyre unike të fuqisë, racës dhe klasës.