Vështrime

J.Pardew, Amila dhe Zoti

1.

Njëzet vjet pas përpjekjes së fundit serioze amerikane në Ballkan, vdiq njëri prej diplomatëve idealistë që u angazhuan kundër gjenocidit, luftërave dhe diskriminimit

1.

“Budallenjtë dhe të çmendurit futen lehtë në luftë - gjithë lavdi e krekosje në fillim, tragjedi e shkatërrim në fund”.