Vështrime

“Ballë për ballë me krerët e SHIK-ut”

“Ballë për ballë me krerët e SHIK-ut”

Na ka bërë bashkë një libër krejt i veçantë i autorit Ramiz Krasniqi, avokat i njohur për konsekuencë, kurriz të drejtë dhe kod të qartë profesional.

Libri ka një titull fort domethënës: “Ballë për ballë me krerët e SHIK-ut” dhe nëntitull “Procesi politik ndaj dr. Sadri Ramabajës – fasadë legale e krimit”.