Vështrime

Beteja e madhe dhe e shtrenjtë amerikane

Është edhe punë parash: kësaj radhe 11 miliardë dollarë - dhe pse mund të fitojë Donald Trumpi (ose pse fitoi më 2016 dhe cili është faji i Obamës dhe Clintonëve)?

1.

Sipas Center for Responsive Politics zgjedhjet presidenciale dhe ato për Senat në SHBA do të jenë më të shtrenjtat në historinë amerikane. Kjo organizatë vlerëson se të dy partitë në këto zgjedhje do të harxhojnë 11 miliardë dollarë.