Vështrime

Bukuria e trishtë e Kosovës

Ashtu siç di natyra t’i mbrojë dhe t’i kamuflojë gjërat e bukura, siç është p.sh. trëndafili me gjembat e tij, siç është margaritari brenda në guacën e fortë, siç është guri i çmuar diku thellë nën tokë, ashtu edhe ky mot i bukur është i rrethuar me pandeminë e COVID-19, e cila ende po mbretëron, me numrin e madh të viktimave që kjo sëmundje ka shkaktuar, si dhe pasojat e mëdha ekonomike të cilave ende nuk do t’iu dihet dëmi saktësisht

Edhe një mëngjes i bukur sapo gdhiu në kryeqytetin e ishullit në të cilin unë jetoj. Nëse është vetëm një gjë e bukur për të cilën do të mund të flisnim në këtë kohë pa kohë, do të ishte tema e motit të bukur dhe temperaturave verore në muajin maj.