Vështrime

Një zviceran në oborrin mbretëror të Shahut të Persisë

Nga Liqeni i Gjenevës në pallatet e mbretit iranian, Mohamed Reza Pahlavit: rruga e pazakontë e zviceranit Ernest Perron, e shoqëruar me intriga dhe me një pëshpëritje për një aferë homoseksuale

1.