Vështrime

UÇK + LDK e arritën çlirimin, PDK + LDK pavarësinë, LVV + LDK njohjen ndërkombëtare?

Si ndihmoi futja e forcave politike e ushtarake “në sistem” që të arrihen liria, pavarësia dhe (ndoshta!) njohja ndërkombëtare?

PA U BASHKUAR Ushtria Çlirimtare e Kosovës dhe Lidhja Demokratike e Kosovës nuk pati mundësi të arrihej kompromisi për Marrëveshjen e Rambouilletsë, e cila i hapi rrugë lirisë së Kosovës.