Vështrime

Një tango për Presidentin

Vetëvendosja është para një zgjedhjeje të madhe. T’i bashkohet tangos apo jo. Nëse i bashkohet, ia plotëson dëshirën LDK-së për t’u ndier fitimtare dhe e çon deri në fund vullnetin e votuesve që kërkojnë ndryshimin. Ky mbase do të jetë edhe vendimi i parë i rëndësishëm i kësaj partie në rrugën e saj të pushtetit

Që të mos ia shohim sherrin më Presidentit duhet zgjedhur mes dy opsionesh.