Vështrime

“Unë jam mirë kur asht mirë Shypnija” - ISA BOLETINI

E titullova këtë shkrim me thënien e heroit tonë kombëtar Isa Boletini “Unë jam mirë kur asht mirë Shqypnia”, e cila, edhe pse u tha para më shumë se 100 vjetësh, ende reflekton me po të njëjtin realitet dhe fuqi, dhe ngjarjet e fundit na e dëshmojnë të gjithë këtë. Nuk ka shqiptar që mund të ndihet mirë, kur Shqipëria rënkon dhe njerëzit e saj janë të përvuajtur

E titullova këtë shkrim me thënien e heroit tonë kombëtar Isa Boletini “Unë jam mirë kur asht mirë Shqypnia”, e cila, edhe pse u tha para më shumë se 100 vjetësh, ende reflekton me po të njëjtin realitet dhe fuqi, dhe ngjarjet e fundit na e dëshmojnë të gjithë këtë. Nuk ka shqiptar që mund të ndihet mirë, kur Shqipëria rënkon dhe njerëzit e saj janë të përvuajtur

28.11.2019