Tokio 2020

Bullgaria fiton të artën olimpike në gjimnastikë ritmike

Foto: AP
 

Bullgaria ka fituar medaljen e artë olimpike në “Tokio 2020” në gjimnastikë ritmike.

Në finalen e përgjithshme gjimnastet bullgare përfunduan para ekipit të Komitetit Olimpik të Rusisë që fitoi medaljen e argjendtë dhe Italisë që fitoi të bronztën.