Tokio 2020

Geschke përjashtohet nga Lojërat Olimpike

Foto: AP
 

Çiklisti gjerman Simon Geschke është përjashtuar nga gara e meshkujve pasi doli pozitiv në testin për koronavirus.

Ekipi gjerman thotë se Geschke fillimisht doli të premten pozitiv dhe rezultati i tij u konfirmua nga një provë tjetër më vonë gjatë ditës.