Tokio 2020

Notarët arrijnë në Fshatin Olimpik

 

Pjesa tjetër e ekipit olimpik të Kosovës, arritur në Fshatin Olimpik në Tokio të enjten, ka njoftuar Komiteti Olimpik i Kosovës.

Pjesë e ekipit ishin notarët Eda Zeqiri e Olt Kondirolli, Gëzim Hazrolli, trajner i shenjëtarisë, Avni Nuha, anëtar i Bordit Ekzekutiv të KOK-ut dhe Agron Kuka, kryetar i Federatës së Xhudos së Kosovës.