Tokio 2020

Hajdari kthehet në skenën e madhe me shpresë për më shumë sukses

Pesë vjet më parë, atleti Musa Hajdari doli i fundit në baterinë e tij në disiplinën 800 metra vrapim në Lojërat Olimpik “Rio 2016”.

 

Pesë vjet më parë, atleti Musa Hajdari doli i fundit në baterinë e tij në disiplinën 800 metra vrapim në Lojërat Olimpik “Rio 2016”.

Hajdari është i vetmi prej garuesve që mori pjesë me ftesë në Lojërat Olimpike “Rio 2016”, e që do ta përfaqësojë Kosovën edhe në Lojërat Olimpike në Tokio, që nisin të premten dhe përfundojnë më 8 gusht. Sërish ai merr pjesë me ftesë.