Tempus

Ademi nga AGK: Qeveria jotransparente dhe linçuese ndaj mediave

 

Albioneta Ademi, anëtare e Bordit të Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës (AGK), në emisionin “Tempus” në KTV, tha se Qeveria Kurti është jotransparente dhe linçuese ndaj mediave.

Ajo tha se gazetarët ankohen për mostransparencë dhe për mbyllje të institucioneve dhe që për fat të keq mostransparenca ka mbetur pika më e dobët e kësaj Qeverie.