Tech

SHBA-ja e akuzon “Amazonin” për monopol të paligjshëm

Foto: Getty Images
 

Rregullatorët në SHBA kanë paditur “Amazonin”, me pretendimet se gjiganti i shitjeve online në mënyrë të paligjshme po krijon monopol, raporton BBC.

Komisioni Federal për Tregti (FTC) ka thënë se “Amazon” përdorë strategji të ndryshme jokorrekte, për të rritur çmimet dhe për të goditur konkurrencën.