Tech

YouTube orientohet edhe më shumë kah inteligjenca artificiale

 

Platforma e njohur e videove, YouTube, ka njoftuar se do të shfrytëzojë inteligjencën artificiale për disa funksione.

Ndër veçoritë e reja që do të vijnë tek YouTube përmes AI-së janë edhe prapavijat e fotografive dhe videove, sugjerimet për temat e videove dhe kërkimi për muzikë.