Tech

Whatsappi do t’i lejojë kontaktet të shohin gjithçka në ekranin tuaj

Foto ilustrim
 

WhatsAppi ka bërë një sërë ndryshimesh gjatë viteve të fundit për të përmirësuar përvojën e përdoruesit.

Përditësimi më i ri është se përdoruesit tani mund të reagojnë ndaj mesazheve, të kyçin bisedat private dhe madje të modifikojnë mesazhet e tyre.