Tech

Murati: Inteligjenca artificiale do ta revolucionarizojë mënyrën se si jetojmë

 

Ka nis edicioni jubilar i festivalit më të madh të teknologjisë në Ballkan, “DOKU.TECH”, ku u tha se inteligjenca artificiale do të revolucionarizojë mënyrën se si jetojmë, punojmë dhe komunikojmë, e derisa ajo vazhdon të evoluojë, është thelbësore që të kemi parasysh ndikimin e saj në shoqëri, si dhe në tregun e punës.

Në Festivalin i cili do të vazhdojë edhe nesër, po marrin pjesë emra të njohur në botë nga fusha e teknologjisë, inovacionit dhe inteligjencës artificiale, e ku janë të përfshira jo vetëm diskutime, por edhe panele diskutimi, mundësi rrjetëzimi e punëtori të ndryshme, të cilat aftësojnë të rinjtë kosovarë në fushën e teknologjisë, duke eksploruar implikimet e inteligjencës artificiale.