Tech

Shtëpia e Bardhë mbledh figurat kyç të inteligjencës artificiale

 

Shtëpia e Bardhë në Amerikë do t’i mbledhë të enjten udhëheqësit e top-kompanive të inteligjencës artificiale në një takim me zyrtarët e administratës, ka konfirmuar “Axios”.

Siç mësohet, zëvendëspresidentja amerikane Kamala Harris dhe përfaqësuesit tjerë të lartë do t’i takojnë shefat e Googleit, Antrhopicut, Microsoftit dhe OpenAI-së.