Tech

iPhone 15 Pro: 10 veçoritë e reja dhe ndryshimet që priten

 

Teksa seria e iPhone 15 është gjashtë muaj larg lansimit, shumë raportime për pajisjen kanë nisur të qarkullojnë. Ndryshime të shumta janë përmendur për iPhone 15 Pro dhe iPhone 15 Pro Max në veçanti.

“Macrumors” ka përmbledhur 10 ndryshimet që spekulohen se do t’i përfshijnë modelet iPhone 15 Pro, e që s’priten të jenë te versionet standard iPhone 15 dhe iPhone 15 Plus: