Tech

Netflix ul çmimet për abonentët në më shumë se 30 vende

 

Në përpjekje për të tërhequr më shumë abonentë gjiganti Netflix ka ulur çmimet për abonentë në më shumë se 30 vende.

Çmimet janë ulur në vende të ndryshme të Azisë, Evropës, Amerikës Latine, Afrikës dhe Lindjes së Mesme.