Tech

Zbulohet linja e plotë e Samsung Galaxy S23

 

Po afrohet lansimi zyrtar i Galaxy S23 që do të ndodhë më 1 shkurt.

Deri më tani janë parë paraqitjet zyrtare të tri modeleve Galaxy S23 në rrjedhje të veçanta gjatë ditëve të fundit, dhe tani ka një rrjedhje tjetër që tregon të plotë formacionin në çdo ngjyrë dhe pothuajse nga të gjitha këndet.