Tech

Twitteri ka shpërndarë zyrën e tij në Bruksel

Foto: AP
 

Twitteri ka shpërndarë të gjithë zyrën e tij në Bruksel, duke ngritur pikëpyetje në lidhje me pajtueshmërinë e kompanisë së mediave sociale me ligjet e reja të BE-së për të kontrolluar teknologjinë informative.

Julia Mozer dhe Dario La Nasa, të cilët ishin përgjegjës për politikën dixhitale të Twitterit në Evropë, u larguan nga kompania javën e kaluar, raportoi Financial Times.