Tech

Musku s’ia kthen llogarinë konspiracionistit Jones

Elon Musk mbledh 19 investitorë për ta ndihmuar në blerjen e Twitterit
 

Pronari i Twitterit, Elon Musk, ka njoftuar se nuk do ta lejojë konspiracionistin Alex Jones, të kthehet në Twitter, raportoi BBC-ja të martën.

Jones ka në posedim uebsajtin “Infowars”, në të cilin publikohen ide konspirative dhe përmbajtje të konsideruara të rreme. Ai kishte shkruar se sulmi me armë në shkollën “Sandy Hook” në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku u vranë 20 fëmijë dhe 6 të rritur, ishte mashtrim.