Tech

Ruajtja e këpucëve tani mund të bëhet me teknologji të lartë

 

Kutia për këpucë “LGStyler” është zbulimi më i fundit teknologjik i cili ruan temperaturën dhe lagështinë optimale për këpucët e preferuara të pronarit të tyre.

Kutia modulare e kontrolluar nga një aplikacion është gjithashtu e pajisur me një pllakë rrotulluese me pamje 360 ​​gradë, dhe drita të personalizueshme, shkruan Associated Press.