Tech

Videoloja me mace po bën para për mirëqenien e maceve reale

Videoloja me mace po bën para për mirëqenien e maceve reale
Foto: AP
 

Heroi virtual i maceve nga sensacioni i ri i lojërave video "Stray" jo vetëm që ecën përgjatë tubave të ndryshkur, kërcen nëpër rrugë dhe dekodon të dhëna në një qytet në dukje të braktisur. Macja e guximshme portokalli po ndihmon edhe macet e botës reale, shkroi të enjten AP.

Falë platformave për mbledhjen e fondeve në internet, lojtarët po luajnë "Stray" ndërsa e transmetojnë drejtpërdrejt për audiencën për të mbledhur para për strehimoret e kafshëve dhe donacione të tjera të lidhura me macet.