Tech

Platforma e kriptovalutave “Zipmex” kërkon mbrojtje nga falimentimi

 

Platforma e kriptovalutave, me fokus në Azinë Juglindore, “Zipmex” ka paraqitur kërkesë për mbrojtje nga falimentimi në Singapor, duke u bërë viktima e fundit e rënies globale të monedhave dixhitale.

"Zipmex" me bazë në Singapor rifilloi tërheqjet javën e kaluar, një ditë pasi i pezulloi ato më 20 korrik dhe njoftoi se po punonte për të adresuar borxhin prej 53 milionë dollarësh ndaj huadhënësve të kriptove “Babel Finance” dhe “Celsius”, raportoi Reuters të premten.