Tech

Qentë që nëpërmjet nuhatjes mësojnë erën e USB-ve dhe hard-disqeve

 

Vazhdimisht janë përdorur nga policia për t’i nuhatur eksplozivët dhe drogat.

Mirëpo së fundmi, qentë kanë mësuar aftësinë e re, përdorimin e hundës për të nuhatur USB-të dhe hard-disqet.