Tech

Metas i dështon plani për orë inteligjente

 

Sipas një raporti të Bloomberg, kompania mëmë e Facebookut, Meta, ka ndërprerë zhvillimin e një ore inteligjente me dy kamera në favor të një prodhimi tjetër teknologjik.

Ishte planifikuar që kjo orë të debutonte në pranverën e vitit 2023 me një çmim rreth 350 dollarë, duke e bërë orën më të shtrenjtë Android në treg. Pajisja ishte prej dy vitesh në zhvillim dhe dizajnuar me tiparet e një ore inteligjente si komunikim me tekst, gjurmim i aktivitetit, muzikë dhe thuajse çdo gjë që mund të bëni sot me orët Android dhe Apple.