Tech

Apple prezanton sistemin e ri operativ

 

Gjiganti Apple ka prezantuar sistemin e ri operativ të telefonave duke sjellë atë që po e quan “ndryshimin më të madh në histori”.

Ndryshimet nisin me pamjen e parë. Çka do që vendosni si imazh kryesor, mund të editoni në mënyrat më të lehta se si do të duket data dhe ora në të. Çdo element vjen me shumë lloje fontesh e ngjyrash.