Tech

Apple vendos të rrisë prodhimin jashtë Kinës

Foto ilustrim
 

Kompania teknologjike, Apple, u ka thënë disa prej prodhuesve të saj se dëshiron të rrisë prodhimin jashtë Kinës, raportoi Wall Street Journal të shtunën, transmetoi Reuters.

India dhe Vietnami, të cilat tashmë janë vende të prodhimit të Applet, janë ndër vendet e përzgjedhura nga kompania si alternativa.