Tech

Elon Musk s’do ta ketë lehtë me robotët e Twitterit

robotet, twitteri, elon musk, lajme teknologjike, analize
 

Elon Musk mund ta gjejë një mënyrë për t’i vërtetuar pretendimet e tij se numri i llogarive robotë në Twitter, është më i lartë sesa pretendojnë udhëheqësit e rrjetit social, thuhet në një analizë të publikuar nga Reuters të mërkurën.

Musk tha se marrëveshja e tij prej 44 miliardë dollarësh për ta blerë Twitterin mund të mos vlejë më në rast se kompania nuk ka prova të mjaftueshme t’i vërtetojë pohimet se numri i llogarive robotë në Twitter është më pak se 5 për qind. Sipas Musk, numri i tyre është të paktën katër herë më i madh dhe se ai do t’i mundë “robotët” me çdo kusht.