Tech

SpaceX i Elon Muskut rrugës për t’u bërë startup-i më i vlefshëm në SHBA

 

SpaceX i miliarderit Elon Musk është gati të bëhet startup-i më i vlefshëm amerikan pasi vlerësimi për të u rrit në mbi 125 miliardë dollarë në një shitje të vazhdueshme të aksioneve në tregun sekondar, shkruan Reuters të mërkurën.

Aksionet, të cilat tregtohen me rreth 72 dollarë, u rritën në vlerësim nga tetori i kaluar, kur aksionet e SpaceX u shitën me 56 dollarë secila dhe vlerësuan kompaninë e raketave në 100 miliardë dollarë.