Tech

Google zbulon pajisjet e reja teknologjike

 

Google ka njoftuar për një seri produktesh të reja teksa tenton të garojë me Apple për tableta dhe ora. Ka zbuluar telefona të mençur me çmim më të ulët, dëgjuese dhe orë që do të dalin në treg gjatë këtij viti.

Google zbuloi edhe synimet për të ndërtuar një koleksion më të madh të pajisjeve të veta më shumë se që të mbështetet nga ato të palëve të treta.