Tech

Fortnite rikthehet në iOS me ndihmën e Microsoft

 

Nvidia nuk është e vetmja kompani e cila po e bën të mundur të luani Fortniten në pajisjet Apple. Microsoft në bashkëpunim me Epic Games do të sjellë Fortnite në Xbox Cloud Games dhe pa një abonim.

Aktualisht Xbox Cloud Gaming ofrohet në 26 vende të botës dhe përdoruesit mund të luajnë lojën nga shfletuesi në iPhone, iPad, Android dhe Windows, shkruan Bloomberg.