Tech

Një nga lojërat kompjuterike më të njohura është bërë falas

 

Loja e njohur kompjuterike "Battle Rroyale" e PUBG-së tash e tutje është falas.

PUBG Battlegrounds është falas për PC dhe konsola dhe përdoruesit mund të marrin shumë thjeshtë një llogari e të luajnë.