Tech

Apple u kthehet planeve për mbushës të vetëm për tri pajisje të ndryshme

 

Gjiganti teknologjik, Apple, raportohet se është duke punuar ende në një mbushës pa kabllo por që do të shërbente për shumë pajisje. Kurorëzimi i kësaj do të çonte në rikthim të planit të anuluar të kompanisë për “AirPower”.

Siç shkruan “Bloomberg”, kompania po synon që në një pajisje të vetme të arrijë të mbushë me bateri iPhonen, AirPods, dhe Apple Watchin.