Tech

Themeluesi i Twitterit po largohet nga posti i drejtorit

 

Themeluesi dhe drejtori ekzekutiv i rrjetit social amerikan Twitter, Jack Dorsey, do të largohet nga posti i tij, thanë burime të paidentifikuara për CNBC.

Pas shpalljes së këtij lajmi, aksionet e Twitter u rritën me 11%.