Tech

“Squid Game” tani edhe si aplikacion në telefonat e mençur

 

Seriali “Squid Game” është bërë më i shikuari kohëve të fundit në platformën online Netflix. Ai ka arritur majat për një periudhe të shkurtër, derisa ditëve të fundit seriali është shndërruar në lojë online në smartphone.

“Squid Game Final” quhet loja që mund të shkarkohet në telefonat e mençur përmes platformës android dhe iOS.