Tech

Microsoft zbulon debutimin dhe çmimet e Office 2021

 

Microsoft do të lansojë Office 2021 më 5 tetor dhe kompania më në fund ka vendosur të zbardhë çmimet dhe funksionalitetet që do të sjellë.

Office 2021 do të jetë versioni i suitës së Microsoft që instalohet në kompjuter dhe është dizajnuar për bizneset dhe konsumatorët të cilët duan të shmangin versionin në formë abonimi të Office.