Tech

Apple Music me probleme në modelet iPhone 13

 

Nëse keni porositur një prej modeleve të fundit iPhone 13, gjëja e parë që duhet të bëni përpara se të filloni të dëgjoni muzikë është të përditësoni smatfonin.

Përdoruesit e Apple Music nuk futen dot në katalogje për shkak të një problemati në procesin e sinkronizimit kur rikthejnë përmbajtjet dhe konfigurimet nga një kopje rezervë. Kompania ka dërguar një përditësim për ta adresuar.