Tech

Google prezanton Pixel 6 dhe Pixel 6 Pro

 

Google ka konfirmuar zyrtarisht në Twitter daljen e Pixel 6 dhe Pixel 6 Pro, telefonat inteligjentë të gjeneratës së re.

Kjo është një lëvizje e pazakontë, sepse gjiganti i Mountain View kishte deklaruar tashmë se familja “6” do të shpallej, me një ngjarje vetëm dixhitale, në vjeshtë.