Tech

Twitteri teston blerjet e drejtpërdrejta

 

Twitter ka zhvilluar një mjet për t’u mundësuar markave shitjen e drejtpërdrejtë të produkte të tyre nga rrjeti social, një hap tjetër në strategjinë e tij të diversifikimit dhe një modalitet i ofruar tashmë edhe nga rrjetet e tjera sociale.

Platforma amerikane kërkon ekuilibrin midis nevojës për të ardhura dhe rrezikut të transmetimit të shumë reklamave.