Tech

BB-ja refuzon kërkesën për ndihmë të El Salvadorit lidhur me Bitcoinin

Foto: AP
 

Banka Botërore ka refuzuar kërkesën e El Salvadorit për ndihmë në mënyrë që ta fusë në përdorim Bitcoinin si monedhë të ligjshme.

Kreditori ndërkombëtar ka shfaqur shqetësimet lidhur me transparencën dhe me ndikimin mjedisor të Bitcoinit.